1421/4866 | Pronájem bytu 2+kk, 45 m and 178, Štichova, Praha - Háje.

Štichova, 14900, Praha 11, Praha
15 000 Kč (za měsíc)

Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 2+kk a velikosti 45 m and 178, který se nachází ve 3. patře bytového domu v klidné části Prahy - Háje, ul. Štichova. Byt je vhodný pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení s dobrou dostupností do centra města.

**Dispozice a vybavení:**
Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je vybaven kvalitními materiály. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem, který je vybaven kuchyňskou linkou, lednicí, sporákem a troubou. V bytě jsou plovoucí podlahy, okna jsou opatřena žaluziemi a venkovními roletami, které zajišťují soukromí a ochranu před sluncem.

Koupelna je zvětšená a moderně zařízená, nabízí prostorný sprchový kout, umyvadlo a toaletu. K dispozici je také samostatná lodžie, která nabízí další prostor pro odpočinek. Osvětlení je zajištěno ve všech místnostech, takže byt je světlý a příjemný.

Byt bude k nastěhování od 15. listopadu 2024.

**Cena:**
- **Nájemné:** 19 500 Kč/měsíc (včetně záloh na energie, poplatků za rozhlas a televizi)
- **Vratná kauce:** 19 500 Kč
- **Provize:** 19 500 Kč

**Občanská vybavenost:**
Lokalita Praha - Háje nabízí kompletní občanskou vybavenost. V blízkosti bytu se nachází několik obchodů s potravinami, například Albert nebo Billa, dále pak restaurace, kavárny, lékárny, fitness centra a další služby, které oceníte pro každodenní potřeby. V docházkové vzdálenosti jsou také školy, mateřské školy a zdravotnická zařízení.

Pro volnočasové aktivity je v okolí k dispozici krásný Hostivařský lesopark a přehrada, ideální pro procházky, běh nebo relaxaci u vody. V blízkosti se nachází také Centrální park Háje, který je ideální pro rodiny s dětmi či sportovní nadšence.

**Dopravní dostupnost:**
Byt má skvělou dopravní dostupnost. Zastávka metra linky C and 8222Háje and 8220 je v docházkové vzdálenosti několika minut, což zajišťuje rychlé spojení do centra Prahy. K dispozici jsou také autobusové linky, které nabízejí pohodlné spojení do dalších částí města.

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.

**Kontakt:**
Realitní kancelář: Můj domov REALITY
Makléř: Lidiya Savynets
Telefon: +420 775 604 602
Email: muj.domov.reality@seznam.cz

Byt je tedy ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností do města a blízkostí přírody.

  • Dispozice bytu:2+kk
  • Podlaží v domě:3
  • Počet podlaží v domě:13
  • Celková podlahová plocha:45 m2
  • Druh objektu:panelová
  • Stav objektu:dobrý
  • Vlastnictví:osobní
  • Umístění objektu:klidná část obce


Prodávající makléř

Penelope

Lidiya Savynets

Tel.: +420 775604602

Kontaktní formulář